Home

Virtual Private Server

Cloud diensten / Virtual Private Servers

In tegenstelling tot shared hosting, biedt een VPS u meer controle, kwaliteit en veiligheid.

Start direct Meer informatie

Een blik op het aanbod.

€2,95 EUR p/m

VPS Pakket A

Het VPS-A pakket biedt u een goede basis voor uw website. Het bevat voldoende bronnen om uw website te hosten en biedt voldoende flexibiliteit om uw server aan te passen aan uw specifieke behoeften. Dit pakket is ideaal voor kleine websites met lage tot gemiddelde bezoekersaantallen.
1 CPU core

2GB DDR4 memory

40GB storage

En nog veel meer

€4,95 EUR p/m

VPS Pakket B

Het VPS-B pakket biedt meer bronnen en betere prestaties dan het VPS-A pakket. Het is ontworpen voor websites met een hoger verkeersvolume en biedt meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden. Dit pakket is ideaal voor middelgrote websites die groeien en meer bronnen nodig hebben.2 CPU core

4GB DDR4 memory

60GB storage

En nog veel meer

Populair

€8,95 EUR p/m

VPS Pakket C

Het VPS-C pakket biedt nog meer bronnen en betere prestaties dan het VPS-B pakket. Het is ontworpen voor websites met zeer hoge verkeersvolumes en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden. Dit pakket is ideaal voor grote websites die een aanzienlijke hoeveelheid verkeer verwerken en geavanceerde aanpassingen nodig hebben.


4 CPU core

8GB DDR4 memory

80GB storage

En nog veel meer

Best value

€32,95 EUR p/m

VPS Pakket D

Het VPS-F pakket biedt de hoogste niveaus van bronnen en prestaties, evenals volledige controle en aanpassingsmogelijkheden. Het is ontworpen voor bedrijven en organisaties die zeer grote en complexe websites hebben die meerdere gebruikers bedienen. Dit pakket biedt de hoogste mate van flexibiliteit en schaalbaarheid, en is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een hoge mate van betrouwbaarheid en beveiliging.

16 CPU core

32GB DDR4 memory

260GB storage

En nog veel meer

Bekijk alle pakketten
De voordelen van Virtual Private Servers
Betere prestaties

Verbeter de laadtijd van uw website met toegewijde bronnen en onbeperkte bandbreedte.
Schaalbare oplossingen
VPS-hosting biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om mee te groeien met uw bedrijf.
Volledige controle
Beheer uw eigen virtuele server met volledige toegang tot alle besturingssystemen en applicaties.
FAQ's

Elke dag staan we weer met veel enthousisme klaar om jou te helpen met je vragen en eventuele problemen. Dit zijn onze meest gestelde vragen.

Wat is een VPS?
VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een type hosting waarbij uw website of applicatie wordt gehost op een virtuele server die u exclusief gebruikt en beheert.
Hoe verschilt VPS-hosting van shared hosting?
Bij shared hosting deelt u een server met andere gebruikers, terwijl bij VPS-hosting u de volledige controle heeft over uw eigen virtuele server, inclusief toegewezen bronnen en onbeperkte bandbreedte.
Waarom is VPS-hosting beter dan shared hosting?
VPS-hosting biedt betere prestaties, schaalbaarheid, flexibiliteit en controle dan shared hosting. Het is ook veiliger en biedt meer privacy vanwege de geïsoleerde omgeving.