Home

Dat is betrouwbare hosting dichtbij huis.

Kumacloud is de beste keuze voor al je hosting-behoeften. Ons innovatieve platform biedt een volledige set tools voor webhosting die toegankelijk, waardevol en betrouwbaar zijn.

Ontdek de voordelen van onze VPS hosting.

Prestaties

Ontdek de voordelen van onze VPS hosting door Kumacloud: de beste prestaties, flexibele schalingsmogelijkheden en betrouwbare toegang tot jouw data.

Goed, beter, best

Met onze VPS hosting van Kumacloud krijg je toegang tot uitmuntende cloud prestaties, sprankelende nieuwe functies en veilige redundantie.

Lage kosten

Kumacloud's VPS hosting biedt vele voordelen: schaalbaarheid, betrouwbaarheid, meer flexibiliteit en lagere kosten.

Oneindige mogelijkheden

Probeer onze VPS hosting en ontdek hoe Kumacloud je een uitstekende cloud-ervaring kan bieden, met geweldige prestaties en service!

Deze klanten
gingen jou voor.

Superkrachtige VPS-hosting die jouw budget niet overtreft.

Deze klanten deelden hun mening!

NavisionDevNL

Kumacloud is gewoon de beste hosting, als je een ticket aanmaakt voor hulp helpen ze je bijna binnen de minuut en ze zijn heel vriendelijk, iedereen word ook met respect behandeld. Kumacloud doet er echt alles aan om de mensen blij te maken en dat zie je aan de manier hoe ze werken om toch de volle 100% perfectie te bieden voor de klant👌

Tımsalabim

Top kwaliteit! Word altijd met al mijn probleem snel geholpen.Lucas

Geweldig bedrijf. Heeft goede services met weinig downtime. Support is ook top! Wordt snel en goed geholpen met vragen of problemen. Zeker aan te raden!
Tim

Geweldige service heb hier een mooie server op runnen met nauwelijks downtime, er zijn goede begin packeten als je nog meer aan het leren bent.

Veilig.

Kumacloud geeft om de veiligheid van haar klanten en gebruikers. We beveiligen al onze servers en systemen tegen verschillende soorten aanvallen, zoals DDoS-attacks, malware-attacks en nog veel meer verschillende soorten attacks.

Kumacloud is aangesloten op een veilig en redundant netwerk.

We maken gebruik van encryptie toepassingen zodat jouw data nooit op straat beland.

24/7 wordt ons netwerk geflterd op onveilig en vies verkeer.

Snel.

De infrastructuur van Kumacloud is zo gemaakt om snelle proccessen uit te voeren. Niet alleen onze servers maar ook ons netwerk en support is super snel.

Een razend snel netwerk is de nieuwe standaard.

Hele snelle reactie van onze medewerkers.

Een oplossing binnen een dag hoeft geen geld te kosten.

Beste support.

Het is geen leugen als we zeggen dat we hele snelle response tijden hebben op onze support-cases. We reageren binnen één uur en komen de zelfde dag nog met een oplossing.

Snelle reactie op jouw ticket.

Niet alleen wij, maar ook onze klanten kunen je helpen via ons forum.

Proffesionele hulp is altijd gewenst, daarom helpen je graag aan een oplossing.

Kumacloud ❤️